Wednesday, June 29, 2011

Ngeluh

Tanggal merah. Ini yang paling gue tunggu-tunggu di bulan ini. Aneh ya? Padahal lagi liburan. Everyday is Sunday, right? Sayangnya, itu gak berlaku buat gue. Udah baca postingan yang Liburan #2, kan? Naaaah itu dia yang ngebuat liburan gue kali ini bedaaaaaaa jauh sama liburan sebelumnya. *Ya ampun ngeluh terus sih Ke, kapan bersyukurnya sih ya?* -__- Please ijinin gue untuk berkeluh kesah disini untuk sesaat :')
Entah kenapa liburan ini terasa berat. Without space. Deadline. Worried. Working, working, aaaaaand working. Dari 7 hari dalam seminggu, 5 hari gue habisin di kantor. Which is almost half a day everyday. Sejujurnya, gue capek dengan rutinitas yang sangat baru ini. Padahal, biasanya kalo liburan, aktivitas gue cuma di rumah sekedar baca buku, online,makan, tidur, atau gak ke Mall untuk sekedar nonton, makan, karaoke, belanja, bahkan ke play world-_- Ya Allah, kangen dengan semua aktivitas itu. I enjoy my work definitely.

Sunday, June 12, 2011

Liburan #2

Wohooo! Akhirnya sampai juga di liburan #2. Sabtu-Minggu kemarin tepatnya 4-5 Juni 2-11, gue bersama rombongan dari GCUI (Green Community Universitas Indonesia) berpetualang ke Pulau Pramuka, di Kep. Seribu. It could be a nice trip I wished. Want to know more about my trip? Hehehe just read this post until finish :p
Before the day
Last night, I got sick. My head was dizzy. My mom almost angry with me. Bcos I can't manage time for saving my energy. Whereas I just  had some quality time w/ my beloved hischool friends (June 3, 2011). Poor me! When I was talking w/ my friends about my plan to go to Pulau Pramuka, they instead make me worried. They told me if one of their friends dead bcos of dragged on the ocean waves. Then, they told me about ghost. Ghosts are everywhere. Oh, God! They really made me paranoid :( That's why I felt so dizzy. I just pray for everything, wish everything will be alright without no doubt. Honestly, I felt so hard to sleep that night. My friend's conversation always remind me. But, finally I can got a rest when midnite came-_-

Wednesday, June 1, 2011

Liburan #1

Hear the dogs howling out of key
To a hymn called "Faith and Misery" (Hey!)
And bleed, the company lost the war today

I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
On holiday
Hear the drum pounding out of time

Another protester has crossed the line (Hey!)
To find, the money's on the other side



 
Designed by Beautifully Chaotic